+36 20 233 2765
Hétfőtől - Péntekig. 10:00 - 18:00

Kereső optimalizálás

pc
Keresőoptimalizálás (SEO) és Marketing

Keresőoptimalizálás látványos és hatásos eredményt hoz a keresőkben való megjelenésre, ami kihat a értékesítésre, az új ügyfelekre és a költséghatékonyságra is.

A keresőoptimalizálás nem kiegészítője a Online Marketingnek - hanem maga az Online Marketing. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a keresőoptimalizálás fontos a vállalkozások életében épp ezért kínálunk olyan értékes, számos lehetőséget tartalmazó csomagot kedvező áron. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket, ez látható a Google Algoritmus változást jelző oldalunkon is, de tisztában vagyunk a Google keresőn túl a Bing, Yahoo és Yandex-en történő változásokon is.

83%
%
Organikus keresés - Növekedés
52%
%
Visszafordulási arány - Csökkenés
38%
%
Átlagos böngészési idő - Növekedés
27%
%
Oldal/Munkamenet - Növekedés

Keresőoptimalizálásási szolgáltatásunk a következőket tartalmazza

Organikus keresések

Olyan fejlesztést hajtunk végre, vagy módosításokat javaslunk amely teljes mértékben megfelel az Ön promóciós és üzlet növekedési elvárásainak. Ennek segítségével jelentősen növekedni fog a weboldalának a megtalálhatósága a keresőkben.

image

On-Page SEO

Az egyik legfontosabb feladat az On-page optmalizálás, minden esetben ezzel kezdjük a keresőoptimalizálást.

image

Link kihelyezés

Nagyon fontos része a keresőoptimalizálásnak a minőségi linkek gyűjtése az weboldalra. Ez nem csak külső hivatkozásokban merül ki, hanem a belső hivatkozásokban is kulcsszavak alapján a kereső robotok is feltérképezik a weboldalt.

image

Egyedi elemzés

Magyar nyelvre optimalizált elemzés, mely így sokkal pontosabb, mint bármely más idegen nyelven működő program eredménye. (Magyar karakterek felismerése, magyar kifejezések felismerése, magyar szabályok.)

Sign Up
analysis

Megnézzük, hogy optimalizált-e a weboldalad?

Segítünk a digitális világban növekedni.

Szakképzett SEO szakembereink kiváló partnerei a sikeres üzleti partnerségnek.